O nama

Tvrtka Eko-mlaz.dm d.o.o. za graditeljstvo, promet, unutarnju i vanjsku trgovinu, tehničke i poslovne usluge osnovana je 1994. godine. Sjedište društva je u Novskoj, ulica Adalberta Knoppa 29.

Tvrtka je u cijelosti u privatnom vlasništvu. Radovi se obavljaju u prostorima opremljenim svom potrebnom računalnom opremom te potrebnom IT infrastrukturom za kvalitetno obavljanje ugovorenih radova na projektima.

Osnovna djelatnost i specijalnost društva je područje zbrinjavanja otpadnih voda javnih i internih sustava odvodnje što podrazumijeva: izradu projektne dokumentacije za prihvat, odvodnju, predtretman i pročišćavanje otpadnih voda, obradu mulja te dispoziciju nastalih produkata na ekološki prihvatljiv način.

Pored navedene specijalnosti bavimo se i rješavanjem javnih i internih vodoopskrbnih mreža te zaštite od štetnih djelovanja voda, a na području Republike Hrvatske te Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije, zastupamo tvrtku NIVUS GmbH iz Eppingena u Njemačkoj koja se bavi proizvodnjom mjerne tehnike za pitku i otpadnu vodu.

Lightbox by Lokesh Dhakar